ohutuskultuur

NEBOSH kursused

Korraldame NEBOSH kursuseid Baltikumis, koostöös akrediteeritud Õppepartneriga NEW HSE. Kui teil on huvi või vajadus kõrgetasemelise väljaõppe järele ja vajate täpsemat informatsiooni, palun võtke ühendust. 2023 viiakse läbi järgmisi kursuseid (kursused toimuvad inglise keeles, online formaadis, või õppepartneri koolituskeskuses Poolas):


International General Certificate (IGC) – Rahvusvaheline sertifikaat

NEBOSH IIRSM Risk Management Certificate – Riskijuhtimine

NEBOSH HSE Certificate in Health and Safety Leadership Excellence – Tippjuhtimine (töötervishoid ja -ohutus)

NEBOSH Working with Wellbeing with e-book – Heaolu töötamisel


Kursuste sisu, hinnad ning toimumisajad allpool.

NEW HSE

Kontakt

e-mail: ahti@ohutuskultuur.ee

telefon: +3725058228

International General Certificate (IGC)

Rahvusvaheline sertifikaat – kümnepäevase kursuse (Teams, Zoom etc.) käigus süüvitakse järgmistesse teemadesse: kuidas efektiivselt juhtida tööohutust töökohal; ohutegurite identifitseerimine ja kontrollimeetmete rakendamine; kuidas mõõta plaani edukust; sissejuhatus peamistesse rahvusvahelistesse standarditesse.

Kursuse läbimisel suudab õppur: iseseisvalt koostada riskianalüüsi; koostada ja rakendada tegevuskava; vähendada töökeskkonnas olevaid riske; kaasa aidata tööohutuskultuuri rakendamisel töökeskkonnas.

Peamine eelis kursuse läbinud õppuritel on rahvusvaheliselt tunnustatud sertifikaadi staatus ja kaasnevad oskused: vähendada õnnetusi ja tervisekahju, tõsta töötajate heaolu, pühendumus tööohutusele (konkurentsieelis), tööohutuskultuuri tugevdamine, et töökohas on tööohutusealane ekspert.

Kursuse lõppedes tuleb läbida kaheastmeline eksam (IG1 ja IG2), tõendamaks mida sa tead ja mida sa oskad: IG1 avatud raamatuga eksam ning IG2 riskianalüüsi koostamine.

NEBOSH IIRSM Risk Management Certificate

Kursuse käigus saavad õppurid ülevaate ja teadmised: mis on risk ja selle printsiibid, mis on riskijuhtimine ning ISO 31000 põhinev raamistik – psühholoogia ja otsustamise suhe, kuidas analüüsida organisatsiooni tegevuskeskkonda, kuidas avastada riske ja võimalusi ning kuidas on koosluses riskijuhtimine, äri järjepidevus, kriisijuhtimine ja üldine organisatoorne vastupidavus.

Õppuri jaoks olulisim: teadmiste laiendamine – kõikehõlmav ülevaade, mis on risk ja riskijuhtimine ning kuidas rakendada; ülekantavad oskused – kasutatavad igal töökohal ja organisatsioonis, ning rahvusvaheliselt; professionaalne areng.

Eksam – kontrollitakse õppuri ainekava põhiseid teadmisi, valikvastustega eksam veebis, mida saab läbida sobival ajal (testitulemused saate kohe).

NEBOSH HSE Certificate in Health and Safety Leadership Excellence

Ühepäevane NEBOSH HSE kursus tippjuhtidele ning kõigile kelle tuleviku-, karjäärieesmärk on saada tippjuhiks. Kursuse käigus käsitletakse järgmised teemad: Mida tähendab tööohutusjuhtimine; Moraalsed, seadusandlikud ning ärilised põhjused heaks tööohutusjuhtimiseks; Mis on ühenduslüli tööohutusjuhtimisel ja tööohutuskultuuril; Millised juhtimisstiilid on võimalikud; Kuidas saavutada efektiivseid töösuhteid töötajaskonnaga.

Kursuse lõpus toimub õppuri teadmiste ning teemast arusaamise (reflective statements) hindamine. Kuidas õppuri teadmised, oskused ja käitumismustrid mõjutavad (nii positiivselt kui negatiivselt) organisatsiooni tööohutusealast teostust (performance).

NEBOSH Working with Wellbeing

Ühepäevane kursus, mille käigus õpitakse: heaolu (töötamises) alused; kuidas heaolu edendada; kuidas sekkuda töökohal.

Õppuri teadmised: mis on heaolu, miks see on oluline, kuidas heaolu töökohas edendada, ning kuidas sekkuda, selleks et parendada üldist heaolu töökohas.

Eksami kriteerium: koostada sekkumisplaan (intervention plan), kuidas edenda heaolu töökohas.

Kursuste hinnad